Technitank, dé specialist in tankreiniging, tankkeuring en tankneutralisatie in Beringen (Limburg)

Uw mazouttank is bij ons in betrouwbare handen – onze zaakvoerder Rudi Swennen is namelijk een erkend stookolietechnicus. U kunt bij ons terecht voor:

  • een professionele tankreiniging en tankneutralisatie van a tot z
  • de veilige afbraak van uw tank
  • een grondige, degelijke tankkeuring

 

Wij voeren zowel boven- als ondergronds werkzaamheden uit en reinigen ook stookolie- en benzineleidingen. Ons team werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

Technitank staat garant voor kwaliteit, vakmanschap, een uitmuntende service en scherpe prijzen. U ontvangt van ons na de werkzaamheden steeds de nodige attesten.

Tankreiniging volgens de geldende wetgeving

Bij een tankreiniging maken we de tank open en verwijderen we het resterende product. Nadien laten we de tank verluchten en nemen we hem manueel onder handen met een hogedrukreiniger. Ook alle slib en het spoelwater verwijderen we professioneel.

 

Grondige tankneutralisatie

Een tankneutralisatie wordt uitgevoerd volgens hetzelfde procedé als bij de tankreiniging, alleen vullen we de tank nadien op met zand of bio-polyurethaanschuim. Dit schuim zorgt voor een lage doordringbaarheid en legt een natuurlijke coating over de binnenwanden van de tank.

 

Veilige tankafbraak

Bij tankafbraak doen we tanks, die in de kelder staan opgesteld en niet in één stuk naar buiten kunnen, ter plaatse in kleine stukken. We maken de tank open, reinigen ze en demonteren ze tot kleine onderdelen. Wij maken gebruik van een knabbelschaar – géén slijpschijf – waardoor er geen enkel risico op brandgevaar is.

 

Gereglementeerd nazicht

Uw tank regelmatig laten controleren op water en slib is een must. Ons team voert een ultrasone test uit om lekken op te speuren. Deze test controleert de dichtheid en levert garanties voor het lekvrij zijn van uw tank.

 

Een tank voor particulier gebruik, van minder dan 5.000, moet om de 5 jaar gekeurd worden. Een tank van méér dan 5.000 liter moet om de 2 jaar gekeurd worden. Voor bedrijven is een tweejaarlijkse keuring steeds verplicht, ongeacht de inhoud.

 

Zoekt u een expert voor het onderhoud, een reiniging, de neutralisatie of verwijdering van een tank? Contacteer ons nu voor meer informatie of een gratis prijsofferte!